Contre intre sefii Meridian 22 si Dobra. “Cand am bagat in strandul detinut de familia ta, banii lugojenilor, a fost bine?”

12 Februarie 2021
Lugoj Info.ro -Contre intre sefii Meridian 22 si Dobra foto : Facebook

Presedintele PSD Lugoj, Calin Dobra a reactionat dupa ce primarul Lugojului, Claudiu Buciu le-a amintit social-democratilor ca nici dupa trei ani nu au fost in stare sa-si plateasca o datorie la Meridian.

Miruna International
Miruna Lugoj

Desi si-au facut un obicei in a profita de banii lugojenilor, Dobra s-a declarat surprins de acuzatie si a dat vina pe sefii Meridian care ar fi facut publica datoria dintr-un joc politic. “Ca societatea e într-o situatie grea, probabil ca asa este. Însa nu cred ca solutia e lichidarea fara macar sa se încerce redresarea situatiei. Cat despre datoria PSD Lugoj, de cand am preluat filiala nu am primit niciun fel de notificare privind sume restante catre furnizori, desi cred ca cei din conducerea societatii, înainte sa semneze concedieri colective, deci sa lase oamenii pe drumuri, au datoria sa îsi recupereze restantele. În schimb s-au apucat de politica si i-au “servit” noului primar un subiect de atac la adresa PSD Lugoj. Totusi, cum am aflat de problema am si dispus rezolvarea ei si plata pretinsei datorii, asa cum este si normal. Acum ma intreb cate asemenea datorii mai exista la Meridian 22 si de ce nu se încearca recuperarea lor? În schimb sunt folosite politic!”, a replicat Dobra. Revoltati de reactia lui Dobra, sefii Meridian 22 sustin ca presedintele PSD Lugoj uita ca societatea de apa-canal se afla intr-o situatie fara iesire tocmai din cauza membrilor de partid care acum apar alaturi de fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis. Aratati cu degetul sunt Nicu Badina, care ani de zile si-a vandut uleiurile la suprapret catre Meridian 22, Francisc Boldea, de care se leaga problemele de la statia de epurare de la Jabar, dar si alti indivizi care an de an au capusat societatea angajandu-si rudele si amantele pe posturi pentru care nu aveau nici o competenta. Nu in ultimul rand, angajatii Meridian 22 ii aduc aminte lui Dobra ca Meridian 22 a investit o suma importanta de bani in strandul de pe insula Cotu Mic in timp ce aceasta era inchiriata de un membru al familiei sale, pentru o suma modica. Sefii Meridian 22 sustin ca vor face publice si alte lucrari de care social-democratii au beneficiat gratuit, daca atacurile politice nu vor inceta.