Sindicalistii din Meridian 22 au devenit amnezici. Primarul le-a adus din nou aminte ca trebuie sa ceara explicatii cuiva despre halul in care a ajuns Insula Cotu Mic

18 Februarie 2021
Lugoj Info.ro - Primarul le-a adus din nou aminte ca trebuie sa ceara explicatii cuiva despre halul in care a ajuns Insula Cotu Mic foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Reprezentantii sindicatului Meridian 22, care au in proprietate insula Cotu Mic, par sa fi uitat ca baza de agrement a fost distrusa inainte de inundatiile de la mijlocul lunii iunie.

Miruna International
Miruna Lugoj

Daca Boldea sau Galescu s-au facut ca nu vad dezastrul de pe insula, Buciu nu este atat de ingaduitor cu haosul pe care fostul chirias l-a lasat acolo. Mai mult decat atat, primarul nu pare a agrea nici scuzele gasite de fostul chirias cand a solicitat rezilierea contractului. “Am discutat cu cei de la Meridian, mai precis cu cei de la sindicatul Meridian si le-am atras atentia ca trebuie sa se indrepte impotriva fostului chirias care a intervenit in mod ilegal si a distrus practic acest sistem de aparare al insulei, daca dansii nu o vor face, ne vom indrepta noi impotriva dansilor, adica impotriva sindicatului, pentru ca lucrurile nu pot ramane asa. Exista un responsabil pentru aceasta situatie. Nu inundatiile au adus-o in aceasta stare”, a declarat primarul Claudiu Buciu. Baza de agrement apartine sindicatului Meridian 22 condus pana anul trecut de pesedistul Constantin Savu, un apropiat al lui Boldea. Savu nu numai ca a favorizat apropiatii PSD oferind insula in chirie la preturi derizorii, dar nici nu a scos macar un cuvant cand a vazut ca locatia este distrusa. Din pacate, in urma unor interventii neautorizate insula a fost distrusa inainte ca aceasta sa fie maturata pur si simplu de raul Timis. Buciu a anuntat ca va incerca reconstructia insulei prin organizarea unui concurs international de solutii si prin accesarea de fonduri europene.