Imprimă această pagină

S-o fi risipit orice sansa de a gasi un loc de munca in Lugoj? Administratia locala ne da sfaturi sa mergem la munca in strainatate

18 Martie 2021
Lugoj Info.ro - Administratia locala ne da sfaturi sa mergem la munca in strainatate foto: captura Facebook

Dupa consilierul local PSD care se lauda ca rezolva problemele de munca ale lugojenilor, dar in realitate facea bani frumosi trimitand oamenii la munca peste granita, a venit randul functionarilor din primarie sa se faca de ras.

Miruna International
Miruna Lugoj

In loc sa isi bata capul si sa caute investitori, angajatii din Primaria Lugoj au inceput sa dea sfaturi incurajand munca peste hotare. Joi dimineata, o postare pe contul Primariei Lugoj a scos din sarite internautii care au reactionat cu ironii la anuntul facut de subordonatii lui Buciu prin care lugojenii erau indrumati sa munceasca chiar sezonieri in strainatate. Reactiile deloc prietenoase au facut ca postarea sa dispara in scurt timp de pe reteaua de socializare, functionarii Primariei Lugoj realizand practic ca administratia locala isi doreste cu siguranta ca lugojenii sa munceasca in orasul lor si nu departe de casa. Culmea este ca in ultimele zile pe pagina unde a aparut mesajul de joi au fost postate anunturile de angajare ale Primariei Lugoj si ale serviciilor subordonate, semn ca administratia locala nu incurajeaza munca in strainatate, ci ofera posturi in mai toate structurile sale. Contul de Facebook al Primariei Lugoj este administrat de doua persoane, conform datelor publice oferite de reteaua de socializare si sigur functionarii au realizat ca prioritatea este atragerea fortei de munca si a investitorilor in Lugoj si nu trimiterea lor la munca in strainatate. In ultimii ani, Lugojul a pierdut o serie de investitori din cauza problemelor legate de piata muncii, multe fabrici care functioneaza in municipiu fiind nevoite sa apeleze la muncitori din alte regiuni ale tarii sau chiar din Vietnam.

Citeste si: