Imprimă această pagină

Cum arata harta zonelor de interventie. Cel putin 30 de strazi intra in reabilitare de urgenta

13 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Cum arata harta zonelor de interventie foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Administratia locala a stabilit strazile pe care se va interveni imediat ce ploile vor inceta.

Miruna International
Miruna Lugoj

Primarul Claudiu Buciu a verificat in teren situatia mai multor strazi si a tinut cont si de unele reclamatii venite din partea lugojenilor, astfel ca impreuna cu firma care va face plombarile a stabilit zonele si strazile pe care se va interveni in prima etapa. Lucrarile ar trebui sa fie finalizate luna viitoare. Asa cum a anuntat saptamana trecuta, Buciu a decis ca lucrarile sa inceapa din zona centrala pentru ca disconfortul sa fie cat mai mic, tinand cont ca orasul se va transforma intr-un furnicar inainte de sarbatorile de Paste. Asadar, strazile care intra in reabilitare sunt urmatoarele:

 

ZONA CENTRALA I

P-ta Victoriei, str.20 Dec 1989, Pod beton, str. Koloman Walisch, str. Bucegi, str.Cuza Voda, str. Ep.Dr.I.Balan, str. N.Balcescu, Pod Fier, str. Unirii, P-ta I.C.Dragan, str. A.Saguna, str. M.Eminescu, str. Magnoliei, spl. C.Brediceanu, Spl. C.Coposu, str. V.V.Delamarina, str. Narciselor, str. 13 Decembrie, str. Closca, str. Somesului, str. Gherghinelor, str. I.Vidu, str. Imp.Traian.

 

ZONA II  

Microraion 1,II, Microraion III ( str.Ceahlaului ), Stadion I-III, zona MOL, str. Tesatorilor, Ghe.Lazar, str. Timisorii, str. Banatului, str. M.Viteazu,

 

ZONA III

str. N.Titulescu, pasaj Buziasului, str. Buziasului, cart. I.C.Dragan

 

Administratia locala a demarat lucrarile de plombare inainte de aprobarea bugetului, dupa ce a obtinut aprobarile necesare, situatia drumurilor fiind considerata o urgenta. In ultimele luni, lugojenii s-au plans de starea precara a drumurilor, insa fosta administratie nu a mai lasat nici macar un leu pentru acestea, banii fiind cheltuiti anul trecut inainte de alegeri. Din pacate, lucrarile facute prost si in graba nu au tinut decat pana in luna octombrie.

Citeste si: