Parabo Market Lugoj

Sanctiuni tot mai aspre la Lugoj. Amenda de 6000 de lei pentru o punga cu deseuri aruncata la voia intamplarii pe domeniul public

20 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Amenda de 6000 de lei pentru o punga cu deseuri aruncata la voia intamplarii pe domeniul public

Politistii locali au aplicat o amenda de 6000 de lei unui barbat din judetul Salaj care a aruncat pe domeniul public o punga cu deseuri.

Miruna International

Individul era in trecere prin Lugoj si s-a gandit ca nu ar fi rau sa scape de gunoaiele din masina. Ghinionul sau a fost acela ca in momentul in care a aruncat punga cu sticle si alte resturi, a fost vazut de politistii locali care se aflau pe strada Buziasului. Barbatul a fost legitimat si s-a ales cu o amenda de 6000 de lei, avand posibilitatea sa plateasca in 15 zile suma de 1500 de lei. Politistii locali au anuntat ca in acest an numarul amenzilor aplicate pentru abandonarea de deseuri pe domeniul public a crescut, insa, desi se iau masuri, atat persoanele aflate in tranzit, cat si lugojenii par sa nu renunte usor la vechiul obicei de a arunca gunoaie la voia intamplarii. Oamenii legii monitorizeaza toate gropile clandestine din oras si fac apel la locuitori sa nu mai abandoneze deseurile de orice fel pe domeniul public. De asemenea, in aceasta perioada se urmareste si modul in care deseurile de sticla sunt depuse in locurile special amenajate in diferite zone ale orasului, multi dintre lugojeni continuand sa lase tot felul de gunoaie langa pubelele ce apartin Retim.