Lugojenii sunt asteptati sa vina cu propuneri. Discutiile pe marginea regulamentului de functionare a pietei de vechituri avanseaza

23 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Discutiile pe marginea regulamentului de functionare a pietei de vechituri avanseaza foto : Stiri24Plus

Primaria Lugoj a demarat de cateva zile discutiile pe marginea noului regulament dupa care va functiona oborul de pe strada Olosagului.

Primarul Buciu, dar si mai multi functionari au pus bazele noului regulament iar lugojenii sunt asteptati sa vina cu propuneri pentru ca aceasta piata sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Inainte sa fie discutat de consilierii locali, regulamentul se va afla in dezbatere publica. In urma cu cateva zile, reprezentantii Primariei Lugoj au decis sa suspende activitatea pietei din cauza mai multor nemultumiri venite din partea lugojenilor care locuiesc in zona unde Ocico se desfasura in fiecare zi de marti. Pana acum, cea mai importanta modificare este aceea ca locurile din piata vor fi atribuite in urma unei licitatii per loc, pe o perioada de o luna. In aceste conditii, comerciantii care vor sa vanda in piata nu vor mai fi nevoiti sa vina si sa isi petreaca noaptea in strada, locul lor fiind rezervat dupa efectuarea platii. Lugojenii care doresc sa trimita propuneri despre modul in care sa se desfasoare activitatea in piata o pot face la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..