GYM PELE

Vrei sa lucrezi in Primaria Lugoj? Sunt doua posturi disponibile la Directia administratie publica locala – Biroul juridic

09 August 2021
Lugoj Info.ro -Sunt doua posturi disponibile la Directia administratie publica locala – Biroul juridic

„Municipiul Lugoj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante de Consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – doua (2) posturi, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Lugoj, Directia administratie publica locala – Biroul juridic.

service-lugoj

         În conformitate cu prevederile art. 618 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare, concursul este organizat în baza exceptiei prevazute de art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Durata normala a timpului de lucru pentru cele doua functii publice de executie vacante este de 8 ore pe zi, respectiv 40 ore pe saptamana.

Proba suplimentara de testare a cunostintelor IT – cunostinte de operare pe calculator, nivel mediu – 07 septembrie 2021, ora 1100; locul desfasurarii probei suplimentare – Primaria Municipiului Lugoj, Piata Victoriei nr. 4.

Proba scrisa se va desfasura în data de 14 septembrie 2021, ora 1100, la sediul Primariei Municipiului Lugoj, Piata Victoriei nr. 4.

Conditii de participare:

-  candidatii trebuie sa îndeplineasca conditiile prevazute la art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare;

- conditii specifice de studii de specialitate: studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, în domeniul ,,stiinte juridice”.

Bibliografia/tematica, atributiile prevazute în fisa postului, precum si alte date necesare desfasurarii concursului se afiseaza pe pagina de internet a autoritatii publice locale www.primarialugoj.ro, la sectiunea Anunturi concursuri angajare.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 05 august - 24 august 2021.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primaria Municipiului Lugoj, Piata Victoriei nr.4, Biroul relatii cu publicul, tel. 0256/352240, fax. 0256/350393, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..”

Observatii suplimentare: persoana de contact – Lavinia-Daniela Ivanis, Inspector debutant.

Data afisarii: 05 august 2021.