GYM PELE

Traficul greu deviat, intr-o zona din Lugoj. Decizia a fost luata dupa inregistrarea mai multor avarii la reteaua de apa

11 Octombrie 2021
Lugoj Info.ro -Decizia a fost luata dupa inregistrarea mai multor avarii la reteaua de apa foto: Lugoj Info.ro

Administratia locala a interzis accesul masinilor de mare tonaj, partial pe strada Closca si 13 Decembrie si total pe Privighetorii si Branduselor.

Decizia administratiei locale vine dupa ce in urma cu cateva saptamani magistrala de apa aflata in zona strazilor 13 Decembrie si Branduselor a cedat si a lasat o mare parte a orasului fara apa. “Camioanele care circula de pe strada Primaverii nu mai au voie sa faca dreapta la intersectia cu strada Closca. Acestea au voie sa vireze la stanga si sa isi continue drumul pe strada Timisoarei pana la soseaua de centura. Pentru camioanele care vin de pe strada Fagetului este permisa intrarea pe strada Vasile Alecsandri, insa la intersectia cu strada 13 Decembrie au voie doar sa vireze la stanga pentru a ajunge pe strada Closca”, au declarat reprezentantii Primariei Lugoj. Fiecare avarie la retea a creat nu doar disconfort lugojenilor, ci a lasat si o gaura in bugetul Meridian 22, nevoita sa scoata din conturi sume importante de bani. In toate cazurile s-a constatat ca reteaua a avut probleme din cauza camioanelor cu greutate mare. Cum Primaria Lugoj nu poate verifica incarcatura transporturilor care tranziteaza orasul, iar conductele sunt vechi, s-a decis ca traficul sa fie restrictionat. Politistii locali vor supraveghea zona pentru ca masura luata de autoritati sa fie respectata.