×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/broaste
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/broaste
Imprimă această pagină

Primarul are glume in program. In bazinul de la strand canta broastele. Boldea zice ca in doua luni obiectivul va fi inaugurat.

27 Aprilie 2015
lugojinfo.ro - Primarul are glume in program

In timp ce lugojenii asteapta cu nerabdare inaugurarea strandului, primarul Francisc Boldea continua cu promisiunile.

service-lugoj

Edilul sustine ca in doua luni lugojenii vor sta la plaja in noua locatie, care a costat bugetul local o avere. In aceste zile doar un muncitor putea fi vazut la treaba pe santier, lucru care ne face sa credem ca termenul fixat de catre Boldea este unul nerealist. ”Mai avem doua luni la dispozitie. Sunt sanse mari sa il deschidem in acest termen”, a declarat foarte sigur pe el Francisc Boldea. Oamenii care locuiesc in zona sustin ca lucrarile sunt suspendate de o mare bucata de vreme si cred ca ar trebui luate masuri de conservare a constructiei, asta daca nu cumva administratia ar vrea sa ajunga in stadiul sa nu mai aiba ce sa inaugureze. Situatia nu este deloc buna nici la bazinul acoperit. insa acolo reprezentantii Primariei au rabdare cu costructorul, inaugurarea fiind programata undeva tarziu in toamna.

{gallery}broaste{/gallery}

Citeste si: