Mos Craciun exista! Zeci de cadouri au fost impartite familiilor nevoiase si copiilor din comuna Traian Vuia

20 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro -Zeci de cadouri au fost impartite familiilor nevoiase si copiilor din comuna Traian Vuia foto: Facebook.com

Bucurie mare si lacrimi de fericire in comuna Traian Vuia unde in ultimele zile au fost impartite zeci de pachete cu surprize pentru copii.

Primarul comunei, Vasile Petruescu, alaturi de mai multe organizatii nonguvernamentale le-au facut sarbatorile mai frumoase mai multor localnici. Primele cadouri au ajuns la Susani, tocmai din Marea Britanie. “De organizarea evenimentului s-a ocupat doamna Ionela Suciu, presedinte al unui ONG care se ocupa cu salvarea si îngrijirea animalelor de companie. Doamnei presedinte Ionela Suciu, donatorilor, tin sa le multumesc pentru actiunea de astazi, nefiind la prima de acest gen!”, a declarat emotionat Vasile Petruescu. Au urmat apoi cei de la Asociatia Look Inside Timisoara care au facut fericiti 20 de copii si familiile lor. Luni a fost zi de bucurie pentru elevii din gradinitele si scolile din intreaga comuna, zeci de cadouri fiind impartite tuturor copiiilor din partea Primariei si a Consiliului Local Traian Vuia.