Ridicarea vehiculelor ar urma sa fie pusa in practica in cateva luni. Incepe inventarierea rablelor care ocupa domeniul public

31 Ianuarie 2022
Lugoj Info.ro -Ridicarea vehiculelor ar urma sa fie pusa in practica in cateva luni foto: Primaria Lugoj

Administratia locala demareaza procesul de identificare si inventariere a masinilor care ocupa domeniul public fara drept.

Este primul semnal ca masinile abandonate pe domeniul public urmeaza sa fie ridicate, asta nu inainte ca proprietarii sa fie somati sa isi ridice autovehiculele. Conform legii, dupa ce sunt somati, proprietarii au cateva zile la dispozitie sa elibereze domeniul public dupa care masinile urmeaza sa fie ridicate si depozitate contracost de catre Primaria Lugoj. Mai apoi, urmeaza procedura de vanzare a masinilor la licitatie, procedura prin care proprietarul poate ramane fara o masina este de cel putin sase luni. Primaria Lugoj intentioneaza sa scoata la licitatie parcarile rezidentiale, din toamna acestui an. Inventarierea vehiculelor abandonate pe domeniul public incepe de marti si va dura aproape doua saptamani. “Primaria Municipiului Lugoj anunta cetatenii ca în urmatoarele doua saptamani (în perioada 1-11 februarie 2022) desfasoara prin intermediul Politiei Locale o campanie de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public în vederea aplicarii masurilor de rigoare impuse de lege în acest sens. Rugam cetatenii sa ne sprijine în acest demers si sa semnaleze cazurile de masini abandonate pe domeniul public pe care le cunosc, la telefon: 0256 353324 / 0800 801 000, apel gratuit sau pe e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”.