×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/constructieilegala2810
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/constructieilegala2810
GYM PELE

Rusinica!!! Primaria Lugoj construieste centrul turistic fara a avea autorizatie

28 Octombrie 2015
lugojinfo.ro -Primaria Lugoj construieste centrul turistic fara a avea autorizatie foto: lugojinfo.ro

Caz incredibil la Lugoj unde o firma a demarat lucrarile de constructie a centrului turistic fara a avea autorizatia obligatorie in astfel de cazuri.

service-lugoj

Constructia este ridicata pe strada Coriolan Brediceanu, firma contractand lucrarea de la Primaria Lugoj. Surprinzator este faptul ca, desi lucrarile au inceput de cateva saptamani, in zona constructiei nu apare niciun panou pe care sa scrie obiectivul, beneficiarul si numarul autorizatiei. Absenta acestui panou are o explicatie, atat Primaria Lugoj cat si firma Construct Lucio, care efectueaza lucrarea, nu au obtinut autorizatia de constructie. Faptul ca aceasta constructie este facuta fara respectarea legii reiese si de pe site-ul primarialugoj.ro care, desi este actualizat la zi cu autorizatiile emise, nu precizeaza niciun document eliberat pentru obiectivul de pe strada Coriolan Brediceanu. Contactat de lugojinfo.ro, patronul firmei care face lucrarile s-a scuzat. ”Panoul nu este ca abia acum e gata! Azi au sunat de la Primarie sa mergem dupa el. Autorizatia cred ca a fost facuta zilele astea”, a declarat Cornel Lupulescu, care a evitat sa explice cum de lucrarea a demarat de cateva saptamani fara sa respecte legea. Lugojenii care ridica constructii sau fac modificari la imobile fara a obtine o autorizatie risca amenzi si revenirea la vechea forma a amplasamentului.

 {gallery}constructieilegala2810{/gallery}