Fagetul se bate cu marile orase din vestul tarii pentru banii din PNRR. Avram cere aproape 16 milioane de lei pentru mai multe investitii

18 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Fagetul se bate cu marile orase din vestul tarii pentru banii din PNRR foto: Primaria Faget

Primarul orasului Faget, Marcel Avram a anuntat ca administratia pe care o conduce a depus, in cadrul PNRR, componenta C10 - Fondul Local, patru proiecte.

Avram a precizat ca valoarea  totala a proiectelor se ridica la 15.931.612,77 lei. Cele patru proiecte depuse sunt urmatoarele:

  • ”Reabilitare Energetica Moderata a cladirii Scoala si Directiune a Liceului Teoretic Traian Vuia Faget”, cu o valoare totala de 4.020.940,12 RON.
  • ”Reabilitare Energetica Moderata a cladirii Camin P+3E a Liceului Teoretic Traian Vuia Faget”, cu o valoare totala de 4.474.584,65 RON.
  • ”Reabilitare Energetica Moderata a Casei de Cultura Faget”, cu o valoare totala de 2.757.952,52 RON.
  • ”Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în orasul Faget - realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”, proiect prin care vor fi construiti 4 km de piste pentru biciclete pe raza orasului Faget, cu o valoare totala de 4.678.135,48 RON. Tot în cadrul acestor proiecte, vor fi montate si 6 statii de încarcare pentru masini electrice.

“Adresez, si pe aceasta cale, multumiri atat Consiliului Local (consilieri locali + secretar general - Valentina Sita), pentru implicare si promptitudine, cat si echipei din primarie coordonata de domnii Silviu Dumitrescu si Danut Stoian. Perioada de implementare a proiectelor este de maxim 20 de luni”, a precizat primarul orasului Faget, Marcel Avram.