INCHIRIERE HALE LUGOJ

Fagetul se bate cu marile orase din vestul tarii pentru banii din PNRR. Avram cere aproape 16 milioane de lei pentru mai multe investitii

18 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Fagetul se bate cu marile orase din vestul tarii pentru banii din PNRR foto: Primaria Faget

Primarul orasului Faget, Marcel Avram a anuntat ca administratia pe care o conduce a depus, in cadrul PNRR, componenta C10 - Fondul Local, patru proiecte.

Avram a precizat ca valoarea  totala a proiectelor se ridica la 15.931.612,77 lei. Cele patru proiecte depuse sunt urmatoarele:

  • ”Reabilitare Energetica Moderata a cladirii Scoala si Directiune a Liceului Teoretic Traian Vuia Faget”, cu o valoare totala de 4.020.940,12 RON.
  • ”Reabilitare Energetica Moderata a cladirii Camin P+3E a Liceului Teoretic Traian Vuia Faget”, cu o valoare totala de 4.474.584,65 RON.
  • ”Reabilitare Energetica Moderata a Casei de Cultura Faget”, cu o valoare totala de 2.757.952,52 RON.
  • ”Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în orasul Faget - realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”, proiect prin care vor fi construiti 4 km de piste pentru biciclete pe raza orasului Faget, cu o valoare totala de 4.678.135,48 RON. Tot în cadrul acestor proiecte, vor fi montate si 6 statii de încarcare pentru masini electrice.

“Adresez, si pe aceasta cale, multumiri atat Consiliului Local (consilieri locali + secretar general - Valentina Sita), pentru implicare si promptitudine, cat si echipei din primarie coordonata de domnii Silviu Dumitrescu si Danut Stoian. Perioada de implementare a proiectelor este de maxim 20 de luni”, a precizat primarul orasului Faget, Marcel Avram.