GYM PELE

Lumea copiilor. Mii de copii si parinti au luat parte la manifestarile din Lugoj, Faget si satele invecinate

02 Iunie 2022
Lugoj Inforo -Mii de copii si parinti au luat parte la manifestarile din Lugoj, Faget si satele invecinate foto: Primaria Faget -FOA Lugoj

Copiii au pus stapanire pe parcurile, dar si pe locurile de distractie, organizate de primarii si institutii de invatamant.

Lugoj Info Online Publicitate

In primul an fara restrictii, cei mici s-au distrat ore bune, fie ca a fost vorba de Lugoj sau Faget. Copiii au profitat din plin de ziua libera de care au beneficiat si parintii si au stat cu orele in leagane, la spectacole sau la atelierele de pictura. La Lugoj, parintii si copiii prezenti in Parcul George Enescu au intrecut ca prezenta asteptarile organizatorilor. Micutii s-au distrat de minune mai ales ca au avut parte si de o serie de surprize. Prezenta echipajelor de interventie de la jandarmi, politie si pompieri le-au dat ocazia celor mici sa isi faca o serie de poze in ipostaze unice, care cu siguranta vor fi pastrate ca amintiri pentru multi ani. Evenimentele din parc au fost dublate de altele organizate de unele scoli.

La Faget, sute de copii au participat la evenimentul pregatit exemplar de primarie in centrul orasului, iar la Traian Vuia copiii au participat la un eveniment organizat de gradinita. Un alt eveniment care i-a facut fericiti pe cei mici a fost organizat si la Belint. Merita mentionat faptul ca la Lugoj administratia locala, prin serviciile subordonate, a reusit sa elibereze parcul de copacii si crengile cazute in urma vijeliei de saptamana trecuta oferind copiilor spatiile de joaca atat de necesare. Evenimentul de la Lugoj a fost umbrit insa de faptul ca un partid politic, USR, a confundat petrecerea copiilor cu o intalnire electorala unde membrii filialei lugojene au impartit baloane in culorile partidului, lucru care a starnit nemultumirea mai multor parinti.