Imprimă această pagină

Au demonstrat ce pot. Sefii serviciilor de spatii verzi si de salubritate, foarte aproape sa remana fara functii

13 Iunie 2022
Lugoj Info.ro - Sefii serviciilor de spatii verzi si de salubritate, foarte aproape sa remana fara functii foto: facebook.com -Dan Carabin

Conducerea Primariei Lugoj ar putea decide in aceasta luna sa se desparta de sefii a doua servicii subordonate Consiliului Local, care in ultimele luni nu si-au facut treaba.

Tot mai multe semnale indica faptul ca primarul Lugojului, Claudiu Buciu, ar putea cere consilierilor schimbarea celor doi sefi dupa ce s-a declarat nemultumit, de mai mult timp, de modul in care cei de la sere si spatii verzi, dar si de la serviciul de salubritate si-au indeplinit sarcinile. Elena Olariu (Serviciu de Sere si Spatii Verzi) si Carla Lupsa (Serviciu de Salubrizare) sunt depasite total de ceea ce se intampla in oras, iar acest fapt a fost observat nu numai de cei aflati la conducerea orasului, ci si de sute de lugojeni. Asadar, dupa aproape doi ani de zile de toleranta, rabdarea primarului si a viceprimarului s-a cam terminat.

Lui Olariu i se reproseaza modul anemic cu care a tratat procesul de cosire a ierbii, dar si faptul ca angajatii se plang ca nu pot colabora cu ea. Tot angajatii sustin ca planul de lucru este unul lejer, iar sefa este mai mult ocupata cu munca in privat, unde controleaza o firma care se ocupa....de spatii verzi. Ajunsa in 2017 in functie, pe vremea lui Francisc Boldea, Olariu s-a remarcat doar prin servilismul fata de vechiul primar, “cadoul” de ziua acestuia, cand a imbracat in flori o masina pe care a amplasat-o in Piata IC Dragan, ramanand unul dintre cele mai memorabile momente de acest gen. Carlei Lupsa i se reproseaza faptul ca nu a luat masurile necesare pentru a gestiona mizeria prezenta pe toate strazile orasului. Mai mult decat atat, serviciul functiona cam la limita legii. Zilele care vor urma, vor fi decisive si aproape sigur administratia locala va lua masuri dure pentru ca lucrurile sa intre in normal.

Citeste si: