Doar un puscarias a raspuns la apelul lui Nica si Bejera. Situatia la PNL Lugoj ramane neschimbata dupa o saptamana de interimat

18 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Situatia la PNL Lugoj ramane neschimbata dupa o saptamana de interimat foto: pressalert.ro

Primarul comunei Stiuca, Vasile Bejera, nu a reusit deocamdata sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemelor din cadrul PNL Lugoj.

service-lugoj

Trimis de Nica sa dezamorseze conflictul dintre filiala judeteana si cea de la Lugoj, Bejera se poate lauda deocamdata doar cu performanta de a saluta fetele frumoase din oras de la volanul Mercedesului personal, din functia de presedinte interimar. Desii liberalii timiseni s-au laudat cu negocieri intense cu Floroni, la o intalnire catalogata ca fiind cu „adevaratii liberali”, despre care doar cativa insi au aflat, Bejera a aparut la brat cu un puscarias care s-a oferit sa fie marea salvare a PNL Lugoj, asta desi nu mai este membru PNL de ceva vreme. Consilierul local liberal medicul Diana Szucs a declarat pentru Lugoj Info.ro ca asteapta o maturizare a liderilor liberali si respectarea statutului partidului. Szucs sustine ca atitudinea de „stapan pe mosie” a liderilor liberali de la judet nu este una sanatoasa pentru niciuna dintre tabere si nu face bine PNL. Liberalii lugojeni sunt deschisi dialogului doar dupa ce Alin Nica si colegii sai vor decide numirea unuia dintre ei la conducerea filialei partidului, asa cum s-a precizat in scrisoarea trimisa catre PNL Timis si ramasa fara raspuns.