GYM PELE

Atatea materiale nu au avut in magazie de cand s-au infiintat. Meridianul e pregatit sa inceapa bransarea a sute de blocuri si gospodarii

24 August 2022
Lugoj Info.ro - Meridianul e pregatit sa inceapa bransarea a sute de blocuri si gospodarii foto: Meridian 22

Societatea de apa-canal a Lugojului, Meridian 22, asteapta ordinul pentru inceperea bransarii la noua retea a sute de locuinte din Lugoj.

Deocamdata, compania lugojeana asteapta documentele in baza carora lucrarile trebuie sa demareze. Primarul ales Claudiu Buciu a declarat de mai multe ori ca bransarea la noua retea ar trebui sa creasca presiunea si sa aduca in casele lugojenilor apa de calitate mai buna. Odata cu bransarea la noua retea, presiunea pe uzinele de apa ar trebui sa scada, sustin si reprezentantii Meridian 22, care cred ca vechea retea este complet depasita si trebuie cat mai rapid sa fie scoasa din uz. In acest moment, Meridian 22 are pregatite materialele pentru aproximativ 400 de bransamente la blocuri, iar restul pana la 500 vor fi folosite la bransarea unor gospodarii de pe cateva strazi din municipiu.

Pe langa materialele necesare bransarii, Meridian 22 are pregatite si utilajele pentru aceste interventii. In acest moment, magaziile societatii sunt pline de materialele care vor fi folosite la realizarea de bransamente. Deocamdata, nimeni nu poate spune exact cand vor incepe lucrarile pentru ca obtinerea avizelor si autorizatiilor dureaza ceva timp. Reprezentantii Meridian 22 sustin ca din punct de vedere al dotarilor societatea traverseaza cea mai buna perioada din istorie, lucru care s-ar putea sa conteze si financiar. Societatea de apa-canal a orasului a ajuns in pragul falimentului dupa ce ani de zile a fost capusata de membrii PSD care au vazut in Meridian 22 doar o firma de pe urma careia pot castiga bani.