INCHIRIERE HALE LUGOJ

Pompierii au intervenit de urgenta la sediul PSD Lugoj. La fel ca filiala locala, cladirea se dezintegreaza bucata cu bucata

23 Ianuarie 2023
Lugoj Info.ro - La fel ca filiala locala, cladirea se dezintegreaza bucata cu bucata foto: Lugoj Info

Pompierii lugojeni au fost nevoiti sa intervina, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru indepartarea unor bucati de tencuiala, pe strada Avram Iancu.

Interventia la cladirea in care cel mai mare spatiu este ocupat de sediul PSD Lugoj, vine la doar un an distanta, dupa ce o bucata de tencuiala a cazut peste o masina. Desi situatia este cat se poate de periculoasa, deoarece imobilul se afla intr-o zona centrala intens circulata atat de soferi, cat si de pietoni, liderii PSD Lugoj, de altfel foarte vocali pe Facebook, intarzie sa ia masuri. In urma cu cativa ani, social-democratii si-au reabilitat birourile, insa nu au miscat nici macar o tigla la exterior, astfel ca, imobilul a ajuns sa se deterioreze tot mai mult, de la an la an. Tencuiala veche de zeci de ani isi arata varsta, insa, deocamdata Dobra si Badina nu par interesati de soarta imobilului, asteptand probabil sa mai fie alesi de lugojeni inca o data, pentru a-si reabilita si sediul, asta in timp ce Buciu se ocupa de scoliile si gradinitele din oras, lasate in paragina de PSD.