×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/bojin2511
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/bojin2511
INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Receptie cu probleme. Bojin si Dobra au receptionat drumul dintre Lugoj si Valea Lunga

25 Noiembrie 2015
lugojinfo.ro -Bojin si Dobra au receptionat drumul dintre Lugoj si Valea Lunga foto: lugojinfo.ro

Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin si Calin Dobra, au receptionat miercuri drumul care leaga Lugojul de Valea Lunga.

Soseaua care leaga Lugojul de satele Hezeris si Valea Lunga a fost refacut in totalitate dupa ce lugojinfo.ro a reclamat faptul ca drumul se afla intr-o stare critica. Constructorii au rezolvat problemele, lucru ce a dus la amanarea receptiei cu mai bine de o saptamana. Bojin si Dobra au vazut drumul, insa cei doi sefi au atras atentia constructorului ca trebuie sa refaca o parte dintre podete. 

Vicepresedintele Calin Dobra a precizat ca odata cu finalizarea acestui drum asteapta ca zona sa se dezvolte, mai ales ca asfaltarea va continua pana la Cliciova pentru ca a primit finantare si va intra cel mai probabil in lucru anul viitor.

{gallery}bojin2511{/gallery}