GYM PELE

Lugojul se conduce mai nou de la Paprika Csarda. De la marginea Ungariei, primarul a gasit vinovatii pentru lipsa ornamentelor de sarbatoare in cartiere

04 Decembrie 2015
lugojinfo.ro-Lugojul se conduce mai nou de la Paprika Csarda foto: lugojinfo.ro

Primarul Lugojului, Francisc Boldea, nu se dezminte nici cand vine vorba sa arunce responsabilitatea pentru slaba impodobire a cartierelor pe umerii altor persoane.

service-lugoj

Plecat in Austria, Cehia si Ungaria inca de joi, intr-un miniconcediu, edilul a trimis prin biroul care se ocupa de fondurile europene o informare care vine sa scuze oarecum faptul ca in cartiere sunt foarte putine instalatii de iluminat festiv. ”Incepand din data de 26 noiembrie 2015, s-au inregistrat mai multe acte de vandalism asupra unor instalatii de iluminat festiv aflate pe raza municipiului Lugoj. Distrugerile constau in taierea cablului de alimentare a perdelelor luminoase si sustragerea perdelelor luminoase (Spl. 1 Decembrie 1918), taierea unor perdele luminoase pe Spl. C. Brediceanu si Spl. Tineretii. Distrugeri ale unor instalatii de iluminat festiv au avut loc si pe str. A. Mocioni, Spl. Coposu si in Piata Victoriei, in fata Primariei“, se arata in comunicatul autoritatii locale. Surprinzator este faptul ca majoritatea distrugerilor au avut loc in zone circulate si unde politia locala patruleaza. Cu toate acestea niciun lugojean nu a fost prins pentru a fi tras la raspundere, semn ca primarul incearca sa arunce vina pe lugojeni pentru faptul ca sarbatorile de iarna vor fi luminate doar in zona centrala si pe strazile principale.