marți, 5 decembrie 2023
3 C
Lugoj
spot_img

Ai vazut-o la X-Factor. Onny vrea sa ne cucereasca cu „Un momento”

Data:

spot_img
spot_img
spot_img


Lansat alaturi de Cat Music si Voices Media, single-ul „Un momento” este compus de catre Allexinno & Starchild, si este prima piesa cu versuri in limba spaniola pentru tanara artista, fosta concurenta a emisiunii X Factor.
“Mi-a placut dintotdeauna muzica compusa de catre Allexinno și Starchild, iar cand am aflat ca sunt din Craiova, orasul meu natal, am spus ca trebuie neaparat sa colaborez cu ei. Mi-am dorit o piesa cu versuri in limba spaniola, o limba foarte calda, senzuala, pe care o consider un ingredient important pentru o melodie de vara. Sper ca oamenii sa se regaseasca si sa o asculte cu placere”, a declarat Onny.
Onny a inceput sa cante inca de mica, iar la 14 ani a castigat 7 editii ale emisiunii Bravo Bravissimo. In 2005 a fost desemnata cel mai tanar prezentator de stiri din Romania.
Doi ani mai tarziu lanseaza primul single alaturi de Cat Music, „Like a drum”, piesa produsa de catre John Puzzle. Urmeaza single-ul „Love at 2nd sight” si prima piesa in limba romana – ”Arde dragostea”, lansata in 2014.

{youtube}v8G6DIUXNMs{/youtube}

 

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII