duminică, 3 decembrie 2023
-0.1 C
Lugoj
spot_img

Politia face angajari din sursa externa. Care sunt conditiile

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, si se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar pana la orele 16:00), au transmis reprezentantii IPJ. Dintre cele 60 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, cu recrutare prin încadrare directa din sursa externa, 3 sunt pentru ofiter, iar 57 sunt pentru agenti de politie – dintre care 25 pentru ajutor de sef de post din specialitatea ordine publica, în mediul rural. Anunturile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum si modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Timis, sectiunea Cariera – Posturi Scoase la Concurs: https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucratoare, perioada limita fiind ora 16:00 din ziua de 12 iulie 2022. Cererile împreuna cu documentele în volum complet, specificate în anunt, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunt, în perioada stabilita pentru înscriere.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Dupa încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performantei fizice, acolo unde este cazul, sustinerea probei de evaluare a cunostintelor de specialitate, examinarea psihologica si medicala a candidatilor.

Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeasi pentru toate posturile scoase la concurs la nivel national.

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii