sâmbătă, 20 aprilie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Anuntul surpriza facut de Mol Romania. Ce mesaj au primit clientii din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Clientii Mol din zona Lugojului, au primit in cursul zilei de joi un mesaj, prin care compania ii anunta ca astazi a fost ultima zi de functionare a benzinariei de pe raza municipiului.

In informare, reprezentantii statiei sustin ca incepand cu ora 00:00 a zilei de 24 februarie, activitatea se sisteaza, la punctul de lucru de pe strada Caransebesului.

”Stimati clienti, va transmitem aceasta informare, deoarece in ultimele 24 de luni, ati avut cel putin o tranzactie la statia MOL Lugoj – Strada Semenicului. Incepand cu data de 24 februarie 2023, ora 00:00, aceasta statie va fi inchisa, ca urmare a Hotararii Consiliului Local al Municipiului Lugoj nr. 13 din 27.01.2022, de a nu prelungi contractul de asociere cu MOL Romania. Va asiguram ca depunem toate eforturile, pentru ca in viitorul apropiat, sa va oferim o varianta de proximitate pentru alimentarea cu carburantii de calitate MOL EVO si cu savuroasele produse Fresh Corner. Pana atunci, va asteptam in statiile MOL Resita – DN 58B, strada Republicii si Bulevardul Timisoarei, nr. 1 A, Caransebes – E 70, km 458 sau Susani – A1 km 446+890. Va multumim ca ne-ati fost alaturi si speram ca veti alege in continuare benzinariile MOL.”, se precizeaza in mailul companiei.

Va reamintim ca anul trecut, consilierii locali au decis sa nu mai prelungeasca contractul cu Mol Romania, in care Consiliul Local Lugoj era asociat. Desi administratia locala si Mol Romania au cautat solutii pentru prelungirea contractului, acest lucru s-a dovedit a fi imposibil din cauza noii legislatii, care nu mai permite o asociere ca si cea de acum 25 de ani.

Urmeaza ca anul viitor si statia de carburanti OMV de pe strada Timisoarei sa se desfiinteze. Terenurile pe care aceste statii de carburanti sunt construite, apartin orasului. Mol Romania are la dispozitie cateva luni sa demoleze cladirile, sa igienizeze terenul si sa il predea administratiei locale.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII