duminică, 24 septembrie 2023
22.7 C
Lugoj
spot_img

Arata tuturor cat de pasionat esti de fotografie. Au inceput inscrierile la Concursul de Fotografie “Casian Margineantu”

Data:

spot_img
spot_img

Iubitorii de fotografie se pot inscrie incepand de luni, 18 septembrie, la prima editie a Concursului de Fotografie “Casian Margineantu”.

Inscrierile la competitia in urma careia vor fi recompensati fotografii care au surprins cele mai bune instantanee, se incheie la sfarsitul lunii. Concursul este deschis tuturor pasionatilor de fotografie, indiferent daca sunt amatori sau profesionisti. Imaginile, cel mult trei instantanee, pot fi trimise pe adresa concursfotocasianmargineantu@gmail.com pana in ultima zi a lunii septembrie, inclusiv. Cele mai bune fotografii vor fi premiate astfel :

  • Premiul 1: 2500 de lei
  • Premiul 2: 1500 de lei
  • Premiul 3: 1000 de lei
  • Doua mentiuni speciale: cate 700 de lei fiecare

Castigatorii concursului vor fi anuntati in presa locala, după ce un juriu va analiza toate fotografiile inscrise in concurs. Premierea va fi facuta intr-un cadru festiv, la Galeria Pro-Arte. Concursul de Fotografie poarta numele artistului fotograf lugojean, Casian Margineantu, de la a carui disparitie s-au implinit in luna mai, doi ani. Casian Margineantu a fost unul dintre cei mai profesionisti si respectati fotografi din zona de vest a tarii, obtinand in cei peste 25 de ani de activitate, numeroase aprecieri si premii la expozitii nationale si internationale.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII