marți, 21 martie 2023
11.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Autoliv a investit zeci de milioane de euro in echipamente si tehnologii noi

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

 

Suedezii detin pe piata locala fabrici in Brasov, Prejmer, Lugoj, Sfantu Gheorghe si Resita, doua centre de inginerie si dezvoltare in Brasov si Timisoara, plus un centru european de competente IT si numeroase functii suport pentru subsidiarele Autoliv din Romania si din Europa.

Compania a avut in 2015 un numar semnificativ de proiecte noi, cu impact in toate zonele de activitate si corelate cu o crestere de capacitate a productiei in fabricile din Brasov, Sfantu Gheorghe si Lugoj. Pentru 2015 investitiile planificate au fost de peste 40 milioane de euro si se asteapta ca dezvoltarea sa continue in 2016 cand compania va si recruta, din nou, personal, estimandu-se depasirea pragului de 10.000 de angajati.

In fabricile din Romania suedezii produc centuri de siguranta, chinga pentru centurile de siguranta, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, dar si airbaguri si volane. Autoliv Romania produce in principal pentru pietele externe, pentru clienti precum BMW, Volkswagen, Renault, Ford sau Daimler, potrivit unor informatii anterioare.

In primele noua luni din 2015 Autoliv Romania a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut. Evolutia pozitiva a afacerilor se datoreaza atat cresterii volumelor in toate locatiile detinute de Autoliv pe plan local, cat si noilor proiecte implementate de companie in 2015, in principal in zona de centuri de siguranta.

 

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII