duminică, 3 martie 2024
2.9 C
Lugoj
spot_img

Autoliv sprijină Spitalul din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Lucrările de renovare și reamenajare a Secției de ATI din cadrul Spitalului Municipal “Teodor Andrei” au demarat în urmă cu câțiva ani, fiind realizate cu sprijinul unor companii din oraș, care au ales să investească într-o instituție atât de necesară lugojenilor.

După ce, de-a lungul anilor, Autoliv, cel mai mare angajator din municipiu, a avut mai multe inițiative de a sprijini instituții de educație și sănătate din comunitate, compania a răspuns inițiativei medicilor Cătălin Bălan (secția ATI) și Gelu Breaza (secția Chirurgie) de a contribui la amenajarea unor saloane și cabinete medicale. Astfel, cu sprijinul conducerii spitalului, au fost efectuate lucrări de reamenajare, prin care s-au îmbunătățit considerabil condițiile de muncă ale personalului, dar și de tratament ale pacienților.

Atât medicii, cât și reprezentanții Autoliv își doresc ca lucrurile să nu se oprească aici, intenția fiind ca în perioada următoare să continue lucrările de renovare și la celelalte saloane și cabinete din cadrul secției.

Autoliv este lider mondial în sisteme de siguranță auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători din industria automotive. Autoliv are peste 68 000 de angajaţi în 27 de ţări şi o cotă de piaţă de 42% la nivel global. În plus, compania are 14 centre tehnice în 9 ţări din întreaga lume. În România, Autoliv este prezentă din 1997, având peste 10 000 de angajaţi în locațiile sale din Brașov, Sf. Gheorghe, Onești, Rovinari, Reșița și Lugoj. În fiecare an, produsele Autoliv salvează aproape 35 000 de vieţi şi contribuie la evitarea a sute de mii de accidente grave.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII