luni, 4 decembrie 2023
3 C
Lugoj
spot_img

Campania vrem sa (va) vedem. Politistii sunt primii care atrag atentia CNAIR ca neiluminarea sensului giratoriu de la intrarea in oras poate duce la accidente rutiere grave

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Adresa oficiala va ajunge in scurt timp pe masa sefului DRDP Timisoara, care trebuie sa ia o decizie. Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Timis sustin ca pana acum au mai fost facute adrese catre CNAIR insa, in ciuda asigurarilor verbale date de drumari ca problema va fi rezolvata, nu s-a intamplat mare lucru. In luna decembrie, la cateva zile dupa ce o tanara din Targu Jiu si-a pierdut viata in urma unui accident in sensul giratoriu, o echipa de electricieni a pus in functiune sistemul de iluminat, insa becurile nu au functionat decat doua zile. Presedintele Consiliului Judetean, Calin Dobra, a anuntat atunci ca s-a implicat personal si a solicitat rezolvarea iluminatului in sensurile giratorii de la intrarile in Lugoj si Giarmata insa, cu toate acestea, drumarii nu si-au indeplinit promisiunea. Lipsa de reactie a administratorului drumului este cel putin ingrijoratoare in conditiile in care sensul giratoriu este prevazut a fi iluminat pe timpul noptii. In luna octombrie a anului trecut, seful DRDP Timisoara, Horatiu Simion, era demis dupa ce patru persoane au murit in urma unui tragic accident pe Clisura Dunarii. Localnicii sustineau ca parapetii au disparut in urma cu doi ani insa angajatii de la drumuri nu au observat lucrul asta. Un sofer a intrat cu viteza in curba si a plonjat in Dunare. Vinovat de producerea accidentului a fost gasit soferul, dar faptul ca CNAIR nu a luat masuri pentru a nu exista niciun fel de suspiciune asupra modului in care administreaza soseaua a facut ca ministrul Transporturilor sa il demita pe seful DRDP Timisoara. Aceeasi drumari administreaza si sensul giratoriu de la intrarea in Lugoj. Din pacate, si in sensul de la intrarea in orasul nostru s-au inregistrat, pana acum, mai multe persoane decedate sau ranite grav, astfel ca administratorul drumului este obligat sa ia toate masurile pentru a elimina pericolele care ar putea sa contribuie la producerea de accidente. Politistii au constatat in documentele oficiale ca sensul giratoriu este neiluminat iar acest lucru s-ar putea sa ii coste la un moment dat pe drumari.

CAMPANIA VREAM SA (VA) VEDEM  este o campanie derulata de Lugoj Info.ro cu sprijinul cititorilor prin care se doreste responsabilizarea celor care administreaza stalpii de iluminat din oras sau de la marginea Lugojului. In ultimele saptamani, lugojenii s-au plans ca iluminatul public practic nu exista pe o serie de strazi si nici pe soseaua de centura, iar in ciuda sesizarilor facute, nu au fost luate masuri. Lipsa iluminatului stradal poate contribui la producerea de accidente, dar si la comiterea de infractiuni.  

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII