vineri, 1 martie 2024
13.9 C
Lugoj
spot_img

Cardurile de energie pot fi folosite pana la 31 martie. Care sunt cele trei metode folosite la plata facturilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Posta Romana reaminteste beneficiarilor care au primit cardurile de energie, ca pot folosi acest instrument de plata pana la 31 martie 2024.

Cardul de energie poate fi folosit pentru plata facturilor la energie electrica si termica în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumegus, carbune si orice alte materiale de încalzire care pot fi folosite pentru locuinte .

Beneficiarii pot plati facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plati, catre mai multi furnizori, pana la epuizarea sumei.

Pentru plata facturilor cu cardul de energie, puteti folosi una dintre cele 3 metode deja stiute:

Reprezentantii Posta Romana reamintesc beneficiarilor ca pentru a salva timp, trebuie sa pregateasca inainte de a incepe procedurile pentru cele trei metode, urmatoarele documente:

• Cardul de energie (primit prin Posta Romana);

• Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi si olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, si actul de identitate al împuternicitului si al beneficiarului);

• Factura (curenta sau restanta) ori alt document justificativ (înstiintare de plata din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociatiei de proprietari/locatari, în cazul platii încalzirii în sistem centralizat de termoficare).

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Lucrarea era semnalizata, dar omul nu a fost atent. Lugojean ranit grav, dupa ce a plonjat cu trotineta electrica intr-o groapa cu ciment

Politistii lugojeni atrag atentia conducatorilor de trotinete electrice, pentru...

UPDATE: FEMEIA A MURIT ! Accident grav la Gavojdia. Femeie acrosata de un autocamion

O femeie a ajuns la spital in stare critica,...

Un primar PNL, atac la racolarile lui Simonis. Noi vom face alianta cu AUR

Decizia presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, de a “trasfera”...