duminică, 14 aprilie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Castigatoarea cupei CEV Challenge va fi desemnata in capitala Banatului. Zece autocare vor duce suporterii lugojeni la Timisoara

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Cu doua saptamani inainte de marea finala a CEV Challenge CUP, CSM Lugoj a inceput deja pregatirile.

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a anuntat ca va pune la dispozitia suporterilor lugojeni, nu mai putin de zece autocare, ce ii vor transporta pe malurile Begai.

Transportul este gratuit, astfel ca, la fel ca si in meciul din semifinale din Serbia, orice iubitor de volei poate insoti echipa lugojeana la finala istorica.

“Returul finalei CEV Challenge Cup, CSM Lugoj – Reale Mutua Fenera Chieri, se va desfasura la Timisoara, miercuri, 22 martie, de la ora 18,30. Cum nu putem juca acasa la Lugoj, vrem ca la Timisoara sa ne simtim acasa, iar acest lucru este imposibil fara suporterii nostri. De aceea, vom pune la dispozitie transport gratuit, cel putin zece autocare, care vor pleca din apropierea salii Ion Kunst Ghermanescu, miercuri, in ziua meciului, la ora 15. Daca vrei sa vezi o finala europeana, sa le incurajezi pe fetele noastre, te asteptam. Deschidem listele de inscriere, acestea putand fi facute zilnic, de luni pana vineri, in intervalul ora 9 – 18.00, la numarul de telefon: 0720 856 533 (Titi Stoian), pana luni, 20 martie. Suporterii lugojeni vor avea acces in sala din Timisoara de la ora 16,00, cu 30 de minute inainte de accesul liber. Alaturi de CSM Lugoj! “ se precizeaza in anuntul celor de la CSM Lugoj.

Lugojencele vor juca meciul tur la Torino, saptamana viitoare. Reprezentanti clubului au recunoscut ca echipa italiana este net superioara, insa indiferent de rezultat, castigatoarea cupei va fi desemnata la Timisoara.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII