joi, 18 aprilie 2024
6.9 C
Lugoj
spot_img

Ce bonusuri oferă din cazinourile online

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Fie că sunt privite precum o sursă de relaxare, fie că sunt percepute ca un mod de petrecere a timpului liber. Aceste jocuri oferă uneori caracteristici bonus, așa cum se întâmplă pe https://cazinoro.com/free-spins/, dar și pe multe alte cazinouri online.

Bonusurile nu sunt primite doar ca urmare a efectuării unei depuneri sau ca urmare a înregistrării pe site, ci pot face parte din structura jocului. În acest caz, bonusul poate fi declanșat sau poate fi cumpărat.  Cazinouri online precum Magic Jackpot oferă clienților asemenea jocuri.

Bonusurile specifice jocurilor din cazino

Bonusurile sunt o categorie vastă. Acestea pot face parte din pachetele de bun venit, sub formă de recompensă pentru înregistrare sau pentru verificarea contului sau pot face parte integral din joc. Jocurile care conțin astfel de bonusuri sunt sloturile și jocurile de masă.

Sloturile din ofertele cazinourilor pot conține mai multe tipuri de bonusuri. Acestea pot consta în rotiri gratuite, simboluri speciale sau runde de un anumit fel.

Rotiri sau runde gratuite

De obicei, rotirile gratuite sunt declanșate de combinațiile de cel puțin 3 simboluri Scatter. În funcție de joc, vei primi un anumit număr de rotiri gratuite. Cât timp joci aceste runde, există posibilitatea de a le declanșa din nou dacă primești cel puțin 3 simboluri Scatter. Această funcție poartă numele de „re-spin”. Rotirile gratuite pot fi și cumpărate contra unei anumite sume.

Runde gratuite pot fi primite și la jocuri precum cele de masă. Dacă pariezi și dacă nimerești pe un anumit simbol poți primi o rundă gratuită. Caracteristica poate fi declanșată de mai multe ori, în funcție de joc.

Simboluri speciale

Un alt bonus integrat în sloturile cazinourilor online sunt caracteristicile speciale. Simboluri precum cele „Bonus”  pot fi cumpărate contra unei anumite mize. Simbolurile speciale pot forma combinații ce aduc fie câștiguri mai mari, fie declanșează runde bonus.

Uneori, sloturile în care poți cumpăra simbolurile speciale sunt încadrate în categorii separate pentru a putea fi găsite mai ușor. Alături de categoriile ce conțin sloturi cu fructe sau personaje din mitologie, poți găsi categorii cu astfel de jocuri.

Jocul bonus

La unele jocuri, nu vei primi rotiri gratuite și nici nu vei putea cumpăra simbolurile speciale. Însă, vei putea primi acces la jocul bonus. Acesta poate presupune câteva mișcări primite după aruncarea zarurilor pe o tablă de joc sau poți primi acces la o funcție precum cea „Gamble”. Unele jocuri oferă posibilitatea de a-ți cumpăra accesul la jocul bonus.

Jackpot-ul jocului

Jackpotul e unul din cele mai căutate elemente de către jucători atunci când se face selecția jocurilor. Jackpotul pate fi unul fix în care se cunoaște valoarea premiului încă de la început.

Însă, poate fi și progresiv. În acest caz, valoarea acestuia crește pe măsură ce joacă mai mulți clienți respectivul joc. În partea de sus a slotului ce conține jackpot progresiv, acesta va fi împărțit în 4 categorii. Acestea sunt asociate cu cele 4 simboluri ale cărților de joc: treflă, carou, cupă și pică.

În ambele cazuri, jackpotul este declanșat aleatoriu și nu pot fi cumpărate șanse suplimentare de câștig, așa cum se întâmplă cu rotirile gratuite sau cu jocul bonus.

Bonusurile cazinourilor vor fi mereu un motiv de bucurie pentru cei care preferă jocurile de noroc. Faptul că aceste bonusuri pot fi uneori cumpărate este un atu pentru cei care le joacă în mod frecvent. În funcție de jocul abordat, aceste bonusuri pot ajuta într-o oarecare măsură la obținerea unor câștiguri mai mari. Rotirile gratuite, jackpotul și jocul bonus, toate sunt elemente de atracție pentru jucători ce nu pot fi trecute cu vederea.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII