miercuri, 6 decembrie 2023
6.4 C
Lugoj
spot_img

Cine mai urmeaza? Apartamentul personal al directorului Salprest va fi scos la vanzare

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Directorul Salprest, Mircea Ghera, ar putea ramane in cateva luni fara apartamentul proprietate privata dupa ce firma care se ocupa de insolventa Salprest a anuntat ca, pe langa cladirile societatii, va vinde si locuinta. Dezvaluirea a fost facuta de liderul PNL, Claudiu Buciu, care ii ofera primarului Boldea si cateva solutii pentru a scapa de probleme societatea aflata in subordinea Consiliului Local. Buciu a anuntat ca Ghera, care a candidat la alegerile din 2016 din partea PSD, ar fi garantat si cu propriul apartament creditul luat de Salprest SA de la o banca comerciala. Buciu propune trei pasi simpli pentru a salva Salprestul.
1. Primaria Municipiului Lugoj sa-si plateasca imediat toate datoriile fata de Salprest SA;
2. Primaria Municipiului Lugoj sa cumpere toate cladirile Salprest SA care vor fi scoase la vanzare de banca;
3. Primaria Municipiului Lugoj sa asigure comenzi ferme Salprestului (pentru curatenia stradala, pentru taiatul ierbii, pentru deszapezire, etc.), astfel incat societatea sa aiba venituri previzibile, din care, esalonat, isi va plati datoriile.

Consilierii PNL au adus in discutie solutiile chiar in sedinta de joi, insa Boldea a anuntat clar ca Primaria nu va plati niciun leu pentru recuperarea cladirilor in cazul in care acestea vor fi scoase la vanzare, lasand loc de interpretari. Mai mult decat atat, Boldea a sustinut ca nu ar sti nimic de ipoteca pe apartamentul sefului de la Salprest. Siteul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) are inregistrata doar o declaratie de avere pe numele directorului Mircea Ghera, in 2016, cand acesta a candidat la alegerile locale. Conform declaratiei, acesta mai detine, pe langa apartament, doar o casa de vacanta.

 

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII