marți, 21 martie 2023
17.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Concert extraordinar de colinde la Lugoj. IPS Ioan, Mitropolitul Banatului si IPS Mesian , Episcopul Greco-Catolic de Lugoj invitati speciali

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Evenimentul a fost gazduit de catre Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj si i-a avut in prim plan pe membrii Coralei “Filaret Barbu” a Protopopiatului Ortodox Roman din Lugoj, condusa de pr. Cristian Cerbu. Invitatii speciali au fost Inaltpreasfintitul Parinte Ioan, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului, precum si Preasfintitul Parinte Mesian, Episcopul eparhiei Greco-Catolice de Lugoj. In cuvantul adresat celor prezenti, Mitropolitul Banatului a vorbit despre semnificatia si importanta colindelor in cultul si viata Bisericii, subliniind caracterul evanghelic al acestora dat de bogatia si frumusetea invataturilor pe care le propovaduiesc. De asemenea, Mitropolitul a vorbit despre Sarbatoarea Nasterii Domnului ca praznic al iubirii dumnezeiesti revarsate peste toti oamenii prin venirea in lume a Fiului lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru Iisus Hristos. La eveniment au participat zeci de credinciosi dar si oficialitati locale si judetene.

{gallery}concert1412{/gallery}

 

 

 

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Sarbatoare culturala. Incepe Lugoj Art Festival

Cele mai importante manifestari de arta plastica contemporana din...

Elevi si profesori din Spania la Lugoj. O noua experienta Erasmus+ la HasdEU

În perioada 16-18 ianuarie 2023, 21 elevi si 4 profesori de la IES Punta del Verde din Sevilla au participat la o mobilitate Erasmus+ la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj.