vineri, 22 septembrie 2023
24.9 C
Lugoj
spot_img

Cu ce se ramarcă tigăile Tefal față de tigăile concurente?

Data:

spot_img
spot_img

Pentru o bucătărie perfectă, cei pasionați de cuisine au nevoie de cele mai noi și îmbunătățite vase de gătit, nu-i așa?

Ei bine, dacă vă numărați printre gurmanzi sau amatorii de cooking, acest articol e pentru dumneavoastră. În rândurile ce urmează, vrem să vă prezentăm gama de tigai Tefal, unele dintre cele mai apreciate branduri din domeniu, pentru a vă convinge de funcționalitatea lor și a vă ajuta să distingeți între modelele existente. La final, veți putea alege tigaia potrivită, pentru cele mai sofisticate preparate. Să începem!

                Tefal este un brand de vase și accesorii pentru gătit ce s-a remarcat de-a lungul timpului pentru performanța pe care o oferă în bucătărie și materialele din care sunt confecționate ustensilele. Acest brand a ajuns să fie apreciat de toate gospodinele și chiar și de chefii de pretutindeni pentru rezultatele pe care le oferă. Dacă sunteți în căutarea unei tigăi ce va merita investiția și vă va fi alături o viață întreagă, atunci această marcă e o alegere minunată! În continuare, vă vom vorbi despre fiecare model de tigaie în parte, din gama lor vastă de produse, pentru a vă ajuta să vă hotărâți.

  • Tipuri de tigăi și caracteristicile lor

Începem cu tigăile din gama Unlimited. Fiind niște tigăi de dimensiuni medii, de 26 cm mai exact, sunt potrivite pentru preparatele de prânz și cină, sau poate chiar și deserturi la foc. Ele dispun de un înveliș și finisaj interior și exterior antiaderent și se remarcă pentru compatibilitatea cu mai multe surse de căldură: inducție, gaz, electric, ceramic, și halogen. De asemenea, se pot curăța foarte ușor și la mașina de spălat vase, acesta fiind un plus față de alte tigăi de la branduri concurente. Mânerul fix ajută la o susținere fermă în timpul gătitului, iar forma adâncă ajută la gătirea unor cantități mari de mâncare. Dacă aveți o familie numeroasă, nu ezitați să achiziționați acest model. Și după cum bine știți, Tefal mai iese în evidență și pentru cercul caracteristic de pe tigăi, și anume funcția Thermo-Signal. Acest cerc se va înroșii atunci când tigaia se va încălzi la temperatura perfectă.

Continuăm cu tigăile So Chef, încă un model demn de luat în considerare. Tigăile Tefal So Chef se remarcă față de Unlimited cu următoarele caracteristici:

  • Se pot folosi și la cuptor, până la temperatura de 175 grade.
  • Au învelișul interior din Titanium, și exteriorul antiaderent
  • Au o bază adâncă, însă bordurile nu se ridică la înălțimea modelului Unlimited, acest lucru oferind posibilitatea gospodinelor să pună mâncarea în farfurie fără folosirea unei linguri.

Iar între caracteristicile asemănătoare, se numără: mânerul fix, capacitatea mare de gătire, funcția Thermo-Signal și ușurința de curățare. În funcție de nevoile pe care le aveți, modelul So Chef poate fi considerat mai versatil.

Următorul model demn de menționat este XL Force. Aceste tigăi ies în evidență cu dimensiunile lor extra-large, după cum sugerează și numele, și rezistența lor. În această gamă veți regăsi tigăi plate, cu borduri mici, de peste 25 cm diametru. Sunt alegerea perfectă pentru clătite, ouă prăjite, legume sotate sau alte preparate în același stil. Și acestea se pot folosi la cuptor, temperatura limită fiind aceeași ca și la modelul anterior. Versatilitatea este la ea acasă, cu funcția Thermo-Signal și baza Diffusion+, care distribuie căldura uniform. Iar caracteristica cea mai importantă este duritatea de care dau dovadă, fiind confecționate dintr-un strat gros de Titanium, ce va rezista de două ori mai mult decât straturile obișnuite Tefal. Și ca să vă dăm încă un motiv în plus de convingere, XL Force vine și în varianta grill, ce permite gătirea ca la grătar a diverselor cărnuri sau legume preferate.

Un ultim model pe care vrem să îl amintim este Simply Clean. Acesta poate fi considerat chiar cel mai versatil model dintre toate, pentru tigăile tip grill, simple, sau tip wok pe care le include. Din start, puteți alege între trei tipuri de tigăi, în funcție de nevoie. Aceste tigăi Tefal au dimensiunea de până la 28 cm, au borduri înalte, însă dezavantajul este că nu pot fi folosite la cuptor. Cu toate acestea, modelul aduce un plus prin ușurința de curățare, având materialul cel mai antiaderent dintre toate. Veți regăsi și aici aceleași caracteristici ca la modelele soră de mai sus, cum ar fi funcția Thermo-Signal, baza Diffusion și compatibilitatea cu sursele de căldură. Deci va fi o alegere înțeleaptă, până la urmă.

                Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că ați aflat tot ce vă doreați. Nu uitați că, pentru o bucătărie completă, alături de tigăile Tefal puteți adăuga și oale sub presiune Tefal, pentru a vă face munca mai ușoară. Alegând acest brand, cu siguranță vă veți impresiona familia și invitații cu cele mai gustoase preparate. Vă dorim happy cooking!

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Alege calitatea serviciilor Mixtury Beton. Partenerul tau pentru constructii civile si industriale

SC Mixtury Beton SRL una dintre cele mai importante...

5 motive pentru care merită să joci poker

În lumea jocurilor de noroc și a strategiilor, pokerul...

Sfaturi pentru alegerea instalatorului în programul Casa Verde

Acum, că s-a publicat lista cu firmele...

Evoluția jocurilor video în România

În lumea tehnologiei și a divertismentului, jocurile video au...