Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Dubasii din Pietroasa, Curtea si Tomesti invitati la “Alaiul Colindatorilor”. Pe strazile Timisoarei vor rasuna si colindele corului din Criciova

19 Decembrie 2016
lugojinfo.ro -Dubasii din Pietroasa, Curtea si Tomesti invitati la “Alaiul Colindatorilor” foto : opiniatimisoarei.ro

Consiliul Judetean Timis în parteneriat cu Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis organizeaza  miercuri, 21 decembrie 2016, orele 11.00–12.30, manifestarea artistica „Alaiul colindatorilor”, cu prilejul sarbatorilor de iarna. 

Cuptorul cu lemne

Formatiile vor pleca de la sediul  Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis (Timisoara, Str. E. Ungureanu, nr. 1) si se vor deplasa pana la Consiliul Judetean Timis unde vor sustine un scurt program artistic de colinde traditionale si de unde se vor îndrepta apoi spre Mitropolia Banatului. Anul acesta la manifestare vor participa formatiile: Ansamblul Profesionist Banatul, Grupul Vocal al Scolii de Arta Timisoara, coordonat de Georgiana Necsa si Grupul Vocal al Scolii de Arta Timisoara, coordonat de Iasmina Iova, Grupul de dubasi de la Pietroasa, Curtea si Tomesti, Ansamblul Ghiocelul din Giroc, Corul din Criciova, Ansamblul Izvorasul din Buzias, Grupul vocal din Periam, Corul Institutului Cultural al Romanilor din Voivodina, Serbia (Torac), Fanfara Pro Amicitia, Grupul vocal din Costei, Grupul vocal de copii din Urseni, Grupul vocal coordonat de Liliana Savu Badea, din Buzias.