Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Proiect de colaborare in afara granitelor. Doua cadre didactice de la scoala din Curtea se afla in aceste zile in Estonia

12 Octombrie 2017
lugoj info.ro -Doua cadre didactice de la scoala din Curtea se afla in aceste zile in Estonia

In perioada 9-13 octombrie 2017, Scoala Gimnaziala Curtea participa cu doi reprezentanti (Adrian Ticula si Pamela Popa) la prima intalnire transnationala in cadrul proiectului Erasmus+ "Welcome to my family", nr. Ref. 2017-1-EE01-KA219-0349-08_4.

Intalnirea are loc in Estonia, tara coordonatoare. Pe parcursul saptamanii, profesorii din cele 4 scoli partenere discuta implementarea in bune conditii a obiectivelor proiectului si imbunatatirea strategiilor didactice din scolile implicate. Scoala Gimnaziala Curtea este pentru prima oara beneficiara a unui proiect educational Erasmus+, ceea ce dovedeste interesul din ce in ce mai ridicat al scolilor din mediul rural in cresterea standardului educational. Scoala Gimnaziala Curtea face parte dintr-o serie de scoli rurale care au desfasurat diferite proiecte de colaborare institutionala in estul judetului Timis, urmand exemplul Scolii Gimnaziale Pietroasa care a implementat cu succes mai multe proiecte educative in colaborare cu parteneri europeni.