Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Concert de colinde si targ de Craciun in foaierul Universitatii Europene Dragan din Lugoj

07 Decembrie 2017
Lugoj Info.ro -Concert de colinde si targ de Craciun in foaierul Universitatii Europene Dragan din Lugoj foto :Facebook.com

Peste exact o saptamana elevii si profesorii Scolii Gimnaziale de Muzica “Filaret Barbu” organizeaza, în premiera, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un targ de Craciun.

Grandent
Sofer ro-ger

Organizatorii au anuntat ca evenimentul va avea loc joi, 14 decembrie a.c., începand cu ora 18, în foaierul Universitatii Europene Dragan. “Concertul vocal-instrumental va fi oferit de catre mai micii si iscusitii muzicieni ai scolii, cei mai buni dintre aceia care au obtinut, de-a lungul anilor, premii la nivel judetean, interjudetean si national. Acesta va cuprinde o paleta variata de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultatorilor, începand cu repertoriu clasic si ajungand pana la traditionalele colinde, astfel încat sa se încadreze în specificul Sfintei Sarbatori a Nasterii Mantuitorului. Componenta muzicala va va impresiona prin diversitate instrumentala, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiaza în cadrul scolii noastre: pian, vioara, chitara, clarinet, trompeta si flaut. De asemenea, veti avea ocazia sa audiati si Corul Armonii al scolii noastre, premiat în cadrul tuturor competitiilor de specialitate, care v-a pregatit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar. Targul de Craciun îsi va deschide portile dupa momentul muzical, punandu-va la încercare papilele gustative, întrucat va vor fi pregatite tot soiul de deserturi, dar asteptandu-va si cu alte surprize, pregatite special de catre aceiasi copii minunati. Haideti sa ne bucuram împreuna de magia sarbatorilor de iarna, oferindu-le prilejul – micilor, însa talentatilor nostri artisti - de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicala!“, au anuntat organizatorii. Intrarea la acest eveniment este libera.