Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Ponderal

"Live in the City”, editia a IV-a are loc miercuri la Lugoj

04 Decembrie 2018
Lugoj Info.ro -"Live in the City”, editia a IV-a are loc miercuri la Lugoj

Cea de a IV-a editie a spectacolului ”Live in the City”, organizat de catre Casa de Cultura a municipiului Lugoj, va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19.00 la Teatrul Municipal.

Cuptorul cu lemne

Anul acesta vor fi doua concerte, unul de chitara clasica, sustinut de catre Adrian Sidoreanu, si un concert rock, sustinut de trupa lugojeana MIST.

“Adrian Sidoreanu este muzicianul care, dupa o pau­za de foarte multi ani, a re­ve­nit în forta, reusind, prin multele concerte pe care le-a sustinut, sa atinga un nivel performant, într-o zona deloc facila, aceea a chitarei clasice. Talentul, ambitia si mai ales orele de studiu l-au readus pe Sidoreanu în elita muzicienilor, devenind un nume care va ramane în istoria cul­tu­rala a orasului. Trupa MIST, care a avut debutul oficial a­cum doi ani, tot în cadrul spectacolului Live in the City, poate fi trecuta, alaturi de formatiile Beta, Logic si A­narhia, ca o trupa em­ble­ma­tica a Lugojului. Chiar daca rock-ul a devenit un gen de nisa în Romania, trupa MIST a sustinut numeroase concerte, confirmand ca este una dintre cele mai bune formatii rock din tara. Cei sase com­ponenti ai trupei, Cristi Vetan – chitara, Cristi Rachitan – chitara, Nelutu Capraru – bas, Denis Avram – tobe, Nelutu Todor – clape si Luci A­vra­mes­cu – voce, prezinta publi­cului atat piese cover ale unor trupe celebre, cat si compozitii proprii. Lor li se va alatura, ca invitat special, Cezar Costescu, unul dintre cei mai buni chitaristi din Ro­mania”, a declarat Augus­tin Bercean, coordonatorul acestui proiect.

Intrarea la evenimentul “Live in the City” este libera.