Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Elevii si profesorii de la “Filaret Barbu” pregatesc un concert, dar si un targ de Craciun

13 Decembrie 2018
Lugoj Info.ro -Elevii si profesorii de la “Filaret Barbu” pregatesc un concert, dar si un targ de Craciun foto : Facebook.com

Elevii si profesorii Scolii Gimnaziale de Muzica “Filaret Barbu” organizeaza, la fel ca anul trecut, sub egida Centenarului Marii Uniri, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un targ de Craciun.

Cuptorul cu lemne

Acest eveniment va avea loc luni, 17 decembrie a.c., începand cu ora 17, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu” din Lugoj. Concertul vocal-instrumental va fi oferit de catre mai micii si iscusitii muzicieni ai scolii, cei mai buni dintre aceia care au obtinut, de-a lungul anilor, premii la nivel judetean, interjudetean si national. Acesta va cuprinde o paleta variata de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultatorilor, începand cu repertoriu clasic si ajungand pana la traditionalele colinde, astfel încat sa se încadreze în specificul Sfintei Sarbatori a Nasterii Mantuitorului. Componenta muzicala va impresiona prin diversitate instrumentala, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiaza în cadrul scolii noastre: pian, vioara, chitara, clarinet, trompeta si flaut. De asemenea, veti avea ocazia sa audiati si Corul Armonii al scolii noastre, premiat în cadrul tuturor competitiilor de specialitate, care v-a pregatit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar.

“Elementul de noutate al acestei editii, a doua, va fi reprezentat de un moment cu totul special – parada modei. Acesta îi va avea drept protagonisti pe elevii nostri dezinvolti, care doresc, cu ardoare, sa-si etaleze, într-un stil propriu, tinutele de sarbatoare. Targul de Craciun îsi va deschide portile dupa momentul muzical, punandu-va la încercare papilele gustative, întrucat va vor fi pregatite tot soiul de deserturi, dar asteptandu-va si cu alte surprize, pregatite special de catre aceiasi copii minunati. Haideti sa ne bucuram împreuna de magia sarbatorilor de iarna, oferindu-le prilejul - micilor, însa talentatilor nostri artisti- de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicala! Va asteptam în numar cat mai mare! “, a anuntat prof. drd. Calin Florin Popet.

Intrarea este libera.