Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Comedia dublu premiata, “Un barbat si mai multe femei”, a Teatrului de Arta Bucuresti, se joaca saptamana viitoare la Lugoj

13 Mai 2019
Lugoj Info.ro - Comedia dublu premiata, “Un barbat si mai multe femei”, a Teatrului de Arta Bucuresti, se joaca saptamana viitoare la Lugoj

Luni, 20 mai, de la ora 19.00, lugojenii sunt asteptati, la spectacolul “Un barbat si mai multe femei” dupa Leonid Zorin, productie a Teatrului de Arta Bucuresti.

Cuptorul cu lemne

Spectacolul, prezentat în premiera la Lugoj, se joaca la sala mare a Teatrului Municipal “Traian Grozavescu”. Montarea, o comedie exploziva ce are la baza textul plin de umor al celebrului dramaturg rus, îi are în distributie pe nu mai putin celebrii Paula Chirila si George Constantinescu, iar regia este semnata de Bogdan Husanu. Spectacolul s-a jucat cu casa închisa la Köln - în Germania, la Pitesti si la Brasov.

Dar despre ce este vorba?

Si pentru ca tot femeia are cheia decaderii si înaltarii unui barbat, Garunski se lasa purtat în acest montagne-russe al starilor, preluand controlul sau lasandu-se controlat de entitatea cel mai greu de înteles si definit: FEMEIA. Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirila, cunoscuta publicului, atat de pe scena, cat si din productii TV, precum „Divertis”, „Te cunosc de undeva”, „Mireasa pentru fiul meu” etc.

Barbatul este George Constantinescu, tanarul fondator al Teatrului de Arta Bucuresti, actor de teatru si film, castigator a nu mai putin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri nationale de teatru. Pe zona de film, cele mai recente productii în care l-ati vazut sau îl puteti vedea sunt „Dezertorul” si „Apostolul Bologa”, la TVR, si comedia „6,9 grade pe scara Richter”, a regizorului Nae Caranfil.

În toamna lui 2018, “Un barbat si mai multe femei” a obtinut Premiul pentru cel mai bun spectacol si Premiul pentru cea mai buna actrita (Paula Chirila), la Comic 7B - Festival International de Teatru Independent de Comedie.

BILETE, pentru reprezentatia din 20 mai, ora 19.00, se gasesc la casa de bilete a Teatrului Municipal “Traian Grozavescu” – Lugoj.

Teatrul de Arta Bucuresti este un teatru suta la suta independent, nascut la initiativa unui tanar actor (George Constantinescu) si construit, la propriu, de actori si regizori care au crezut în proiect si au ajutat la nasterea si dezvoltarea lui.

Teatrul de Arta Bucuresti se afla, anul acesta, la a saptea stagiune teatrala, a produs si joaca nu mai putin de douazeci si cinci de spectacole, dintre care doua în coproductie cu Teatrul Mic si Teatrul Nottara din Bucuresti, a castigat cincisprezece premii la festivaluri de teatru din Romania si din strainatate, iar doua dintre productiile sale au fost selectate în Festivalul National de Teatru.

Teatrul de Arta Bucuresti este primul si singurul teatru independent din Romania care a castigat Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol, la un festival international – spectacolul “Dureri fantoma” de Vasili Sigarev, la Festivalul International de Dramaturgie Contemporana Kolyada-Plays, Ekaterinburg, Rusia.