×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/palat
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/palat

O noua „bijuterie” arhitecturala la Lugoj. Primarul a solicitat rapid o discutie cu responsabilii din Primarie

11 Mai 2015
lugojinfo.ro- Primarul a solicitat rapid o discutie cu responsabilii din Primarie foto:lugojinfo.ro

Constructia unui imobil pe strada Traian Grozavescu din Lugoj readuce in discutie respectarea unor norme de catre toti cetatenii orasului.

Daca mai multi lugojeni s-au trezit la poarta cu inspectorii din subordinea lui Boldea doar ca au vopsit gardul fara autorizatie, unii lugojeni nu au niciun fel de problema daca construiesc palate care mai de care mai ciudate. Un asemenea palat a fost ridicat foarte aproape de zona centrala a orasului, starnind uimirea lugojenilor. Palatul apartine unei familii de rromi care este plecata in strainatate, insa constructia este una care nu face cinste unui oras ce vrea sa se mandreasca cu cladiri frumoase. Primarul Francisc Boldea a aflat despre aceasta constructie si sustine ca a convocat mai multi angajati pentru a le cere explicatii. ”Am constatat ca in ultima perioada s-au ridicat mai multe imobile care au o oarecare problema cu arhitectura. Am reusit sa ii conving pe anumiti proprietari sa renunte la turnulete si alte constructii. Mai sunt unii lugojeni care nu inteleg ce ne dorim si atunci se intampla cum s-a intamplat si pe strada Episcop Ioan Balan si pe Traian Grozavescu. O sa am o discutie cu cei de la Directia de Urbanism si sper eu ca lucrurile se vor remedia”, a declarat Boldea. In ultima perioada mai multe imobile avand o arhitectura deosebita au fost puse la pamant sau au fost modificate dupa cum au visat proprietarii. Administratia locala nu a putut sa faca mare lucru, nici macar cand a fost vorba de cladiri simbol ale orasului. Cladirile Casa Porumb, Cinematograful Dacia, Casa Bela Lugosi, dar si alte imobile din oras au ajuns sa fie modificate dupa cum au vrut proprietarii, fara sa se tina cont de nicio regula, fie ca vorbim de bun simt sau arhitectura.  

{gallery}palat{/gallery}