×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/revolutie89
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/revolutie89
GYM PELE

Expozitie fotografica comemorativa, la 30 de ani de la Revolutie

13 Decembrie 2019
Lugoj Info.ro -Expozitie fotografica comemorativa la 30 de ani de la Revolutie foto : Liceul Teoretic Iulia Hasdeu

Elevii Liceului Teoretic Iulia Hasdeu au organizat o expozitie comemorativa, la 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989.

Evenimentul ce a avut loc pe holurile liceului a starnit curiozitatea elevilor care s-au aratat dornici sa afle ce s-a intamplat pe strazile orasului in urma cu 30 de ani. ”Elevii Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj si-au propus, pentru sfarsitul semestrului I al anului scolar 2019/2020, sa realizeze o serie de activitati de comemorare a victimelor Revolutiei anticomuniste din decembrie 1989. Prima activitate desfasurata în acest sens a fost realizarea, în cadrul Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, a unei expozitii cu fotografii realizate în timpul revolutiei de la Lugoj. Expozitia poarta numele „30 de ani de libertate”. Fotografiile expuse sunt însotite de scurte texte explicative. De asemenea, elevii de la Hasdeu s-au înscris cu lucrari la concursul „Revolutia romana din 1989, la 30 de ani de libertate” organizat de asociatia ALTAR 1989. În ultima saptamana din semestru, vor fi organizate vizionari de filme si materiale despre revolutia din 1989 si despre rolul lugojenilor în aceasta revolutie, accentuandu-se faptul ca Lugojul a fost al doilea oras liber de comunism din Romania”, au anuntat profesorii coordonatori ai proiectului.

{gallery}revolutie89{/gallery}