INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Cel mai asteptat film de animatie din septembrie vine saptamana viitoare la Lugoj. Mune:Gardianul Lunii 3D vine la doar o zi dupa premiera pe tara

02 Septembrie 2015
gojinfo.ro -Cel mai asteptat film de animatie din septembrie vine saptamana viitoare la Lugoj foto:lugojinfo.ro

Cu un concept puternic, destinat intregii familii si un univers animat fermecator, „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din tara, din 11 septembrie.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmarit in 3D dublat si subtitrat. Versiunea dublata a animatiei il aduce pe actorul Dragos Bucur in rolul simpaticului Mune si pe cantareata Delia Matache ca delicata si curajoasa Glim. Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric. Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni. Distribuita de Freeman Entertainment, animatia „Mune: Gardianul Lunii” ajunge la Cinema Bela Lugosi Lugoj pe 12 septembrie, cu un univers unic care abordeaza teme generale ca prietenia, calatoria sau iubirea.