Au lipsit tocmai escrocii care s-au folosit de el. Doar o mana de oameni, la lansarea cartii care prezinta povestea de viata a lui Vasile Stoica

16 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro -Doar o mana de oameni, la lansarea cartii care prezinta povestea de viata a lui Vasile Stoica

Joi, Casa Bredicenilor din Lugoj a gazduit lansarea cartii „ROTILE CURAJULUI - Vasile Stoica, primul în istoria omenirii, singur în jurul lumii în fotoliu rulant”.

Cartea a fost scrisa de Vasile Bogdan in memoria lugojeanului Vasile Stoica, cel care a intrat în Cartea Recordurilor castigand respect si admiratie prin calatoriile sale temerare facute într-un scaun cu rotile. Evenimentul de lansare al cartii a fost organizat de catre Asociatia Persoanelor cu Handicap Fizic Lugoj si Biblioteca Municipala. Din pacate, prezenta la aceasta lansare de carte nu a fost mare, marii absenti ai acestui eveniment fiind tocmai politicienii care in campanii electorale se calcau in picioare pentru o poza cu Vasile. Ceea ce s-a intamplat joi demonstreaza inca o data ca Lugojul nu duce lipsa de persoane fara scrupule care incearca sa profite de pe urma unor oameni ce au facut cinste orasului pentru cateva voturi in plus. Vasile Stoica a fost folosit electoral si pus pe buletinele de vot tocmai de cei care azi nu si-au gasit timp sa ii onoreze memoria. Chiar daca asistenta nu a fost numeroasa cei prezenti, prieteni, politicieni, reprezentanti ai administratiei locale, au rememorat activitatea lui Vasile Stoica si l-au omagiat pe cel care a pus Lugojul in Cartea Recordurilor.