Imprimă această pagină

Puteti sa ii ajutati cu un vot. Elevii si profesorii din Boldur, nominalizati la unul dintre premiile “Gala Elevului Reprezentant”

26 Mai 2022

Scoala din Boldur poate obtine un premiu important si sa fie recunoscuta la nivel national.

service-lugoj

Renascuta in urma cu cativa ani, dupa numirea in functia de director a Flaviei Cut, unitatea de invatamant aflata la cativa kilometri de Lugoj se bucura din ce in ce mai mult de aprecierea celor care se ocupa de destinele invatamantului romanesc. Consiliul National al Elevilor organizeaza, în data de 3 iunie 2022, la Bucuresti, Gala Elevului Reprezentant, un eveniment de traditie pentru elevii reprezentanti din toata tara si care este guvernat de tema centrala „Back to school - Rebuilding education!”.

“Anul acesta, cea de-a V-a editie va aduce în lumina reflectoarelor eforturile celor mai implicati actori din mediul educational (elevi, parinti, profesori, reprezentanti ai autoritatilor locale si grupuri de initiativa). În urma eforturilor pe care elevii reprezentanti le-au depus de-a lungul timpului pentru a implementa reforme de substanta în educatia romaneasca, dar si ca urmare a implicarii directe a Consiliului Elevilor în elaborarea Proiectului „Romania Educata”, în acest an, Gala Elevului Reprezentant se va desfasura sub Înaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis”, au anuntat organizatorii. Categoriile în cadrul carora se vor acorda premii anul acesta sunt:

  • Elev implicat în comunitate;
  • Profesor de 10;
  • Comunitati locale prietene ale educatiei;
  • Parinte - agent al schimbarii;
  • Initiative de succes în educatie

Dupa o selectie a participantilor, scoala din Boldur a reusit sa obtina nominalizarea la categoria “Initiative de succes in educatie”. Votul publicului se desfasoara in perioada 26-29 mai urmand ca pe 3 iunie sa fie anuntat castigatorul. Scoala din Boldur are si un filmulet de prezentare care poate fi vizionat pe pagina care se voteaza.

 

 

 

Citeste si: