Concert educativ. Lucrari muzicale din filme de animatie Disney pe scena teatrului din Lugoj

09 Septembrie 2022
Lugoj Info.ro -Lucrari muzicale din filme de animatie Disney pe scena teatrului din Lugoj

Concertul face parte din proiectul Marea Muzica, ce consta intr-o serie de 10 concerte si spectacole de muzica culta, prezentate pe parcursul a sase luni pe scena Teatrului Traian Grozavescu din Lugoj.

service-lugoj

Prin acest proiect, ce propune o asociere intre Asociatia Scena Muzicala, Opera Nationala din Timisoara si Filarmonica Banatul, muzica culta de cea mai inalta tinuta ajunge in fata publicului lugojean, oferind oportunitatea deschiderii catre acest gen de muzica si includerea Lugojului pe harta acestor tipuri de manifestari culturale. Selectia de spectacole si concerte a fost facuta cu rigoare si cu aplecare spre satisfacerea intereselor unui public cat mai divers, fiind incluse in program concerte de orchestra, concerte corale, spectacole de opera si concerte educationale. Muzica filmelor ce ne-au incantat copilaria se va auzi, din nou, pe Scena Teatrului Traian Grozavescu din Lugoj, vineri, 16 septembrie, de la ora 12:00. Interpretarea coloanelor sonore intr-o maniera incantatoare si accesibila celor mai mici dintre spectatori va fi garantata de artistii Corului Ion Romanu al Filarmonicii Banatul din Timisoara, sub bagheta dirijorului Iosif Todea.

Solisti:

Bianca Mihaescu - soprana

Ana Kui - alto

Antoniu Marc - tenor

Eugen Goldis – bas

In program: Sunetul Muzicii, Mizerabilii, Disney Dazzle! Intrarea la eveniment este libera. Proiect finantat din bugetul local al Municipiului Lugoj.