INCHIRIERE HALE LUGOJ

250 de copii si 80 de cadre didactice si-au imbunatatit calitatile muzicale. Proiectul “Pavilion Muzical” s-a bucurat de succes, la Lugoj

19 Decembrie 2022
Lugoj Info.ro -250 de copii si 80 de cadre didactice si-au imbunatatit calitatile muzicale

Proiectul Pavilion Muzical, al Asociatiei Trib’Art, s-a incheiat duminica.

Timp de o luna, aproximativ 250 de copii si 80 de cadre didactice, au luat parte la acest proiect, la Centrul de Tineret din Lugoj. "Proiectul a presupus o serie de evenimente de educatie muzicala, prin intermediul carora, copiii au fost incurajati sa descopere, sa inteleaga si sa invete muzica, stimulandu-le, in acelasi timp, creativitatea, spiritul de echipa, abilitatile de coordonare si improvizatie. De asemenea, cei mici au avut ocazia sa cante la diverse instrumente si sa descopere sunetele produse de fiecare dintre acestea. La toate acestea s-au adaugat din plin zambete si multa voie buna".

Activitatile desfasurate in cadrul proiectului au fost:

- Expozitie interactiva de instrumente muzicale;

- Ateliere de vioara, coregrafie si creatie de instrumente muzicale,

- Curs intensiv de improvizatie;

- Concerte educationale;

- Workshop pentru cadre didactice, desfasurat pe platforma Zoom.

Proiectul a fost implementat cu ajutorul unor specialisti in muzica, precum artistii care au sustinut concertele educationale (Nicolae Dobrovicescu – vioara, Daniela Godea – vioara, Goran Lolici – contrabas, Patrick Cojerean – percutie, Andrei Valeanu – clarinet), curatorii expozitiei interactive de instrumente muzicale, sustinatorii atelierelor, cursurilor si workshop-ului (Nicolae Dobrovicescu – violonist, Stefania Titeica - violonista si mediator muzical, Antonia Itineant – coregraf).”, au anuntat cei de la Asociatia Trib’Art.