×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/dobasi1812
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/dobasi1812
Imprimă această pagină

Dubasii din zona Fagetului s-au dat in spectacol la Timisoara. Timisorenii impresionati de cetele de colindatori

18 Decembrie 2015
lugojinfo.ro-Timisorenii impresionati de cetele de colindatori foto: facebook.com

Spectacol de zile mari la Timisoara unde cetele de colindatori din zona Fagetului au luat la pas zona centrala a orasului.

Lugoj Info Online Publicitate

Timisorenii s-au oprit din drumul lor si au facut poze cu telefoanele mobile. Vineri, la Timisoara au fost colindatori din toate zonele judetului insa dubasii au impresionat la toate capitolele. Timisorenii au avut din nou ocazia sa admire atat costumele populare cat si zgomotul tobelor. Dubasii au colindat mai multe zone din Timisoara, una dintre opriri fiind si la Consiliul Judetean Timis unde trupele de colindatori au fost primite de catre presedintele Titu Bojin si vicepresedintele Calin Dobra. Cei doi sefi ai CJT sunt legati sufleteste de zona Fagetului, Bojin fiind nascut in zona Traian Vuia, in timp ce Dobra conduce o asociatie care are chiar ca obiectiv promovarea traditiilor si aducerea de turisti in zona.  

{gallery}dobasi1812{/gallery}

Citeste si: