sâmbătă, 20 aprilie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Daruire, implicare si performanta la Targul firmelor de exercitiu EFICA

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

La eveniment au participat 8 firme de exercitiu, 4 firme din judetul Caras-Severin, infiintate in cadrul proiectului EFICA si 4 firme invitate din judetele Mehedinti, Dolj si Braila. Dand dovada de reale abilitati antreprenoriale, elevii firmelor expozante s-au intrecut in promovarea si vanzarea produselor si serviciilor propriilor firme intr-un mod cat mai atractiv.

In cadrul targului s-a desfasurat concursul de firme de exercitiu organizat pe 4 sectiuni: Cel mai bun spot publicitar, Cea mai buna prezentare Power Point, Cel mai bun stand si Cel mai bun vanzator. La concurs s-au inscris toate cele 8 firme expozante. Competitia a fost stransa, fapt ce demonstreaza nivelul inalt de competitivitate si performanta atins de elevi prin implicarea in activitatile de pregatire derulate in firmele de exercitiu. In urma evaluarilor realizate de doua comisii de specialitate, la finalul competitiei s-au acordat urmatoarele premii: premiul I – FE Woody SRL din judetul Caras-Severin si FE Urban Flowers SRL din judetul Dolj; premiul II – FE 4Walls4Life SRL din Caras-Severin si FE Green Board SRL din judetul Mehedinti; premiul III – FE IT Vision SRL din Caras-Severin si FE GoldfieldSRL din Dolj; mentiune – FE Academia lui Pinochio SRL din Caras-Severin si FE Cellular Mobile SRL din judetul Braila.

Targul firmelor de exercitiu EFICA a fost un eveniment de succes care a respectat intru totul rigorile unui targ expozitional pentru firme reale: standuri adecvate care au reflectat obiectul de activitate al firmei de exercitiu si au promovat activitatea desfasurata, reprezentare performanta la toate cele 4 sectiuni de concurs, daruire si implicare pe toata perioada desfasurarii activitatilor. Rezultatele obtinute de firmele de exercitiu au demonstrat ca angajatii acestora, intr-o perioada scurta de timp, au dezvoltat si imbunatatit competente antreprenoriale, sociale si personale care ii vor ajuta mai departe in activitatea scolara si in tranzitia mai usoara de la scoala la viata activa. Dupa cum declara dna Cristina Popa, Expert Firme de Exercitiu EFICA, ,,consider ca s-a inregistrat o evolutie fata de primul targ la care am participat. Am adaugat plusvaloare competentelor dezvoltate in cadrul seminariilor de lucru in FE. Am imbunatatit activitatea de promovare si tranzactionare pe piata virtuala. Limbajul de specialitate este altul in prezentarea ofertei. Mobilizarea echipei este net superioara; comunicarea si relationarea dintre elevi au evoluat. Formam impreuna o echipa, putem concura oricand pe pozitii egale cu elevii din IPT, profil Servicii’’.

La Targul firmelor de exercitiu EFICA au mai participat elevi de la alte clase din Colegiul National C.D. Loga dar si elevi de la Liceul Tehnologic Dacia din Caransebes, care nu au mai beneficiat pana acum de activitati de firma de exercitiu, cadre didactice si experti din proiect.

Pentru a vizualiza imagini de la eveniment va invitam sa consultati site-ul proiectului www.cs-efica.ro.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII