miercuri, 6 decembrie 2023
1.9 C
Lugoj
spot_img

Domenii in care se fac angajari in continuare – Iata cat de ofertante sunt salariile in plina criza COVID-19!

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Desi economia a fost lovita puternic de aceste modificari, exista cateva domenii care nu sunt afectate. Iata care sunt domeniile in care se fac in continuare angajari:

Retail

Oamenii trebuie sa se hraneasca si, avand in vedere faptul ca tot mai multi aleg sa gateasca acasa, volumul vanzarilor continua sa fie foarte mare. Pe langa clasicele unitati care comercializeaza doar alimente, si magazinele care au produse esentiale la preturi accesibile, cum ar fi cele de curatare, electronicele sau articolele sportive, au incasari mari. Acest lucru a solicitat un raspuns din partea retailerilor care isi doresc sa angajeze mai multi casieri, functionari, distribuitori sau curieri pentru a asigura functionarea afacerii.

Telecomunicatii

Multi angajati continua sa lucreze de acasa, iar acest lucru pune o presiune incredibila pe companiile de telecomunicatii, de la care se asteapta sa furnizeze internet de mare viteza. Retelele de telefonie mobila sunt, de asemenea, suprasolicitate. Fiecare persoana foloseste un telefon si, cata vreme intalnirile fata in fata sunt evitate, apelurile telefonice si cele video sunt principalele modalitati prin care oamenii comunica. Posibil ca multe companii sa fi micsorat salariile, dar majoritatea ofera, ca si in cazul retailerilor, remuneratii care pornesc de la 2.000-2.500 lei.

IT

Social media, aplicatiile mobile, conferintele video, site-urile si o varietate de alte canale digitale se confrunta, poate mai mult ca in orice alta perioada, cu volume extrem de mari de informatii. Pentru a functiona fara probleme, instrumentele si platformele online sunt monitorizate atent de catre dezvoltatorii si profesionistii IT. In acest domeniu, platile sunt semnificativ mai mari decat in celelalte doua sectoare amintite anterior. De exemplu, castigul unui full stack developer junior incepe de la 3.500 lei, in timp ce un senior poate incasa si peste 14.000 de lei.

 Videochat

Este una dintre cele mai infloritoare industrii, dovada ca angajari in videochat se fac luna de luna, chiar si cand economia are de suferit. Piata din tara noastra este in plina ascensiune, iar salariile le pot depasi chiar si pe cele din IT. De exemplu, un model fara experienta poate avea un venit minim de 5.000 lei pe luna, dar, in maximum un an, poate ajunge sa incaseze peste 20.000 de dolari lunar.  

In aceasta perioada, in multe alte domenii se cauta personal. Ce-i drept, posturile vacante sunt limitate, dar, cu siguranta, vei gasi unul care sa-ti puna in valoare abilitatile. Nu uita ca niciodata nu este prea tarziu sa o iei de la capat in alt sector, atat timp cat crezi ca poti aduce o contributie esentiala la dezvoltarea business-ului.

spot_img
spot_img
spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII