vineri, 14 iunie 2024
21.9 C
Lugoj
spot_img

Drumarii isi retrag utilajele din zona Cosava. In sfarsit au inteles ca nu pot lucra in cea mai aglomerata perioada a anului

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

DRDP Timisoara a anuntat ca va renunta la reparatiile programate pe drumul care leaga Lugojul de Deva, in zona localitatii Cosava.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a inceput lucrarile, printr-o firma, in urma cu doar o zi. Decizia a fost criticata de multi soferi, in conditiile in care, drumul care duce spre Deva este unul foarte aglomerat in aceasta perioada. DN68A este strabatut in aceste zile de mii de romani, care se intorc in tara pentru a-si petrece concediul. In zona si fara lucrari se formau ambuteiaje, dar acum, coloanele de masini au ajuns sa se intinda pe aproape cinci kilometri. Lucrarile ar fi trebuit sa dureze doua saptamani, insa conducerea directiei a decis suspendarea interventiilor in carosabil. “Valorile foarte mari de trafic ingreuneaza interventiile de pe DN 68A in zona Cosava, motiv pentru care, lucrarile de reparatii se vor sista pana la finele zilei de astazi, urmand sa fie reluate la o data pe care o vom anunta ulterior. Drumul national care leaga nodurile rutiere Margina si Holdea are trafic de autostrada, nefiind proiectat pentru asemenea valori de circulatie. Aceste lucrari sunt esentiale pentru mentinerea viabilitatii drumului in conditii de siguranta.”, a anuntat DRDP Timisoara.

foto: DRDP Timisoara

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ghid complet pentru a alege sandale de damă faine de tot

Toată lumea ar trebui să dețină cel puțin o...

Mergeți la vot! Tentativă și vot multiplu cercetate de polițiștii lugojeni

Polițiștii lugojeni au declanșat cercetările în două dosare penale...

Cum faci placa de păr aliatul tău de nădejde în materie de îngrijire și coafare a părului

În era modernă a îngrijirii personale, tehnologia a adus...